I sin tid på Levanger bodde jeg en gang i et kollektiv med bare damer/jenter. En av jentene hadde tidligere vært au-pair i USA og tok med seg denne oppskriften hjem. Og da hun hadde prøvd med semper white mix sa hun selv at de faktisk var bedre glutenfrie enn med vanlig hvetemel. Denne oppskrifter har vært med meg i mange år og er en av favorittene. Skal legge ut bilder en annen gang:)
2 egg
1 dl sukker
1 dl brunt sukker/demerera sukker
200 g smør (margarin)
4 dl semper white mix
1 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
1/2 plate sjokolade
Bland sukker sammen med smøret. Skal bli hvitt. I smøret blander du i et og et egg om gangen.
Hakk sjokoladen i små biter, bland alt sammen.
Legg røra på med to teskjeer på et bakepapirkledd stekeplate. Stek det midt i ovnen på 180grader i 10 -12 min.
NB!! Husk å ha god plass mellom kakene da de flyter utover i ovnen. Avkjøles på rist.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)