I dag skal vi prøve grov mixen fra semper. Har alltid innbilt meg at den ikke er noe god,men vi får nå se da om det blir greit. Oppskriften er enkel nok så i løpe av dagen blir det brød her hos oss også.
Oppskriften er hentet fra http://www.semperglutenfritt.no/glutenfrie-oppskrifter/grovt-formbrod
Og den står på baksiden av pakken.
4 dl vann
½ dl olje
25 g gjær
1 ts brødkrydder
1 ts salt
1 pk Semper Grov Miks
Brødet var greit nok på smak, men liker den andre brød oppskrifta mi bedre. Men det er mange å velge i mellom:)
½ dl olje
25 g gjær
1 ts brødkrydder
1 ts salt
1 pk Semper Grov Miks
Slik gjør du:
Varm vann og olje til ca 37 grader. Tilsett brødkrydder, salt og miks. Bland sammen til en jevn deig og legg den i en smurt avlang form (1 ½ l). Dekk til og la heve i ca 30 minutter. Stekes ved 250 °C i ca 35 minutter.Brødet var greit nok på smak, men liker den andre brød oppskrifta mi bedre. Men det er mange å velge i mellom:)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)