søndag 15. april 2012

Vaniljekrem uten melk og egg

Vaniljekrem uten melk og egg

Ingredienser
1 pk Freia vaniljesaus uten koking
2 ss Maisenna (droppet dette da gutten ikke tåler det.)
2.5 dl havremelk, rismelk eller annen melk som tåles (brukte i stede 2,2 dl)
1 dl alpro soya

Følg oppskrift på baksiden:)

Tilberedning
Bland det tørre og melken.
Kok opp under omrøring.
Avkjøles.
Pisk erlet, og bland dette inn i vaniljekremen. (Pga av mangel på erlet ble alpro soya brukt som krem i stede. Fungerte helt greit.)

6 kommentarer:

 1. Hm. Her var det mye spennende... Legger bloggen til i allergilista mi :-) . Må sjekke ut blant annet polarbrødene, så at det var oppskrift på det, men også mye annet spennende.

  Har også en blogg, ganske nystartet (januar), der de fleste av oppskriftene er uten melk, gluten, soya (+++). Vil du besøke den er adr: www.utenalt.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kjekt med disse bloggene;) Kan jo høste erfaringer fra hverandre og finne flere somhar de samme utfordringene. Føler seg liksom ikke like alene:) Arti at du fant noe du ville se nærmere på. Legger bloggen din inn på blogglisten min:) Polarbrødene syntes jeg ble litt i de søteste laget, så kan godt ikke bruke like mye sukker:)

   Slett
 2. Hva er forresten R.O.O.M?

  Når det gjelder polarbrød, enten det er "vanlige" eller allergivennelige, så er de jo best når de tas rett fra fryseren og gis en omgang i brødristeren :-) (nam, nam)

  SvarSlett
 3. R.O.O.M er en svensk interiør butikk med avdeling i Oslo. Der har de en kaffe hvor de er kjent for sin gode gulrot kake. (mer info finner du på detsoteliv.no:)) Og den er kjempe goood:) Bare så synd at jeg i senere tid heller ikke tåler melkeprodukter så godt. For denne kaken kunnet jeg ha laget mange av. Prøv den og døm selv:)

  SvarSlett
 4. Her var det mye spennende! Bra det blir flere som skriver gluten og melkefrie oppskrifter! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei. Ja det blir flere å flere av oss:) Kjekt at du fant noe spennende:)

   Slett

Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)