Ingredienser:
- 3 dl vann
- 1pk tørrgjær eller vanlig gjær
- 1 ss Fiber Husk
- 2 ts salt
- 1 ts honning
- 1 ss olivenolja
- 420 g (ca 7 dl) semper mix
- vann
- sesamfrø
12-15 st
Sånn gjør du
- Løs opp gjæren i det fingervarme vannet (37º.)
- Tillsett Fiber Husk. Rør om og lå blandningen svella i ca 10 minutter.
- Tillsett salt, honning og olivenolje. Bland inn melet, men spar litt til utbakingen.
- La kjøkkenmaskinen jobbe med deigen i ca 5min.
- Lå deigen hvile tildekket i ca 30 minutter.
- Del opp deigen og del den i mindre biter som formes til baguetter.
- Spray med vann og strø på sesamfrø.
- Legg bollene på bakpapirskledd plate, la heve i ca 20 minuter. Spray igjen med vann før du setter de i ovnen og snitt det snitt i de.
- Stek midt i ovnen på, 175º i 12-15 minuter. (Litt etter hvilken ovn du har. Bruker du varmluft trenger du mindre tid
Denne oppskriften er funnet på finax.com, men jeg har gjort endel justeringer fra den.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)