Disse så utrolig gode ut:) Gleder meg til å prøve.
Glutenfrie boller...125gr smør,
5 dl eplejuice eller appelsinjuice
2,5 dl vann
1 ss fiberhusk
125 gr melis
... 500 gr semper fin mix
150 gr fibra teff ( den grønne
posen )
50 gr gjær og 2 ts bakepulver
1 ts salt og 2 ts kardemomme
Lages på samme måte som vanlig glutenfri gjærbakst, tilsett rosiner for de som ønsker det. Pensle med egg for de som tåler egg.
Stekes ved 250 gr ca 10-12 minutter... LYKKE TIL HUSK Å LA DEIGEN HEVE CA en halv time både før og etter du ruller de ut. Og ikke bruk for varm væske.
5 dl eplejuice eller appelsinjuice
2,5 dl vann
1 ss fiberhusk
125 gr melis
... 500 gr semper fin mix
150 gr fibra teff ( den grønne
posen )
50 gr gjær og 2 ts bakepulver
1 ts salt og 2 ts kardemomme
Lages på samme måte som vanlig glutenfri gjærbakst, tilsett rosiner for de som ønsker det. Pensle med egg for de som tåler egg.
Stekes ved 250 gr ca 10-12 minutter... LYKKE TIL HUSK Å LA DEIGEN HEVE CA en halv time både før og etter du ruller de ut. Og ikke bruk for varm væske.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)