Barna's favoritt skal være med smør og sukker. Så ikke de sunneste:))
2,5 dl kaldt vann
2 dl melk (bruker rismelk og da blir den melkefri også)
3,5 - 4 dl mel (glutenfritt selvfølgelig)
1 ss sukker
1 ts salt
1,5 ts bakepulver
1 dl smeltet smør (blå soft flora)
Bland det våte sammen, så mel sammen med bakepulver. Rør godt slik at røra blir klumpfri. Smelt smør og la røra hvile i ca 30 min mens smøret blir avkjørlet. Bland sammen og du er klar til å steke.
Skal du lage pannekaker av dette har du i litt mere melk. Veldig god på smak, og henger ikke fast i jernet!!
Denne skal jeg servere til barna med smør og sukker på, uten egg som jeg ikke liker og ikke minst billig!
SvarSlettkokosmelk er også fint i vafler :) gir nesten litt kremfølelse mens de er varme. namnam
SvarSlettmye god inspirasjon her - takktakk :)
hilsen Line
Kokosmelk er kjempe fint å bruke til mye, men har aldri kommet på å hatt den i vaffelrøra. Takk for tips, skal prøve det este gang;)
SlettHvor mye kokosmelk bruker du i røra?
SlettHvor får jeg kjøpt rismelk?
SvarSlettRismelk fåes kjøpt hos vanlig butikk, gjerne med litt større utvalg i varer. Men den går fint med havremelk hvis det tåles eller soyamelk.
SlettHei,
SvarSlettveldig bra oppskrift-laget dem i dag. De hang sammen under stekingen. Bare et spørsmål: de ble litt kjeksaktige, ikke så luftige+bløte som vanlige vafler. Jeg brukte et annet plantemargarin enn Blå Soft-kan det være grunnen? El burde jeg ha hatt i mer bakepulver? Brukte ellers rismelk til røren.
Legger du dem oppå hverandre på rist blir de litt mykere, men er sprøere enn vanlig vaffel:) har prøvd m margarin uten melk men blir litt sprø. Men gode på smak. Hadde problemer med at de ikke hang sammen, men denne oppskriften funker som gull hver gang til det.
Slett