Operasjon tøm kjøleskap er godt i gang og for tur står kjøttdeigen. Å fastbestemt på å bruke godt med grønnsaker var det bare å google i vei.
Vet jeg ikke helt hva jeg leter etter hender det seg at jeg kikker på bildeoversikten og så klikker på oppskriften. Det var sånn jeg fant denne oppskriften.
Min kjære lille gutt fikk rester fra dagen før og da kunne jeg bruke tomater!! Denne oppskriften er funnet her. Men den finnes og andre steder:)
Vet jeg ikke helt hva jeg leter etter hender det seg at jeg kikker på bildeoversikten og så klikker på oppskriften. Det var sånn jeg fant denne oppskriften.
Min kjære lille gutt fikk rester fra dagen før og da kunne jeg bruke tomater!! Denne oppskriften er funnet her. Men den finnes og andre steder:)
Tomat- og kjøttdeig grateng
Du trenger:
2 hvitløk fedd
1 ss smør
400g hakkede tomater fra boks
3 ts oregano
Salt og pepper
1 squash
3 tomater
100g revet hvitost
Slik gjør du:
Ovnssvarmen: 225 grader
Brun kjøttdeig og ha i hakket kvitløk, hakkede tomater, oregano, salt og pepper. La det småkoke i ca. 10 min.
Legg kjøttet i en ildfastform. Løk, tomat og squash skjærers i tynne skiver. Tomat og squash legges lagvis med overlapping. Løk hakkes og legges i midten.
I ovnen i 20 min. Serveres med potet, ris eller pasta.
Vi serverte med ris til og dette var digg! Dette skal jeg lage mere av.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)