Vel i dag blir det laks, med det som måtte være av tilbehør som jeg har i? Ja akkurat, kjøleskapet. Det er i tillegg en loff som har blitt litt for tørr som skal få være med i selskapet. Den tørker vi og bruker som brødrasp. Oppskrift på det finner du ved å trykke på brødrasp under "du trenger".
Denne gangen har jeg vært i "USA" og hentet inspirasjon til fiskemåltidet mitt:) Her finner du link til bloggen hennes:)
Laks med brødrasp, servert med grønnsaker og spaghetti
Du trenger:
500 g laks (spørs på hvor mange dere er)
2-3 ss olivenolje
Krydder etter ønske
salt og pepper
Tilbehør blir i dag ovnsbakt squash med salt og pepper + olivenolje + brokkolini, sopp.
Tomater i båter med olivenolje, salt og pepper.
Servert med spaghetti med olivenolje og litt hvitløk.
Tomater i båter med olivenolje, salt og pepper.
Servert med spaghetti med olivenolje og litt hvitløk.
Slik gjør du:
Ovnen varmes til 200 grader.
Ha aluminiumsfolie på et bakebrett og smør med olivenolje, legg fisken på. Fisken krydres med litt salt og pepper.
I en bolle blandes olivenolje, (og sitron).
Hakk opp friske urter, eller bland i tørre krydder.( I oppskriften jeg fant var det brukt dill og persille.) Jeg valgte å bruke persille krydder og seafood & fish krydder.
Bland dette sammen med brødraspet.
Før jeg hadde det i ovnen |
Server med det du har, gjerne med en enkel grønn salat, ris eller poteter. (Eller som jeg:))
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)