Indisk mat i dag, lenge siden sist. Tror faktisk ikke jeg har laget det selv ever! Så da blir det nok den første gangen. Hadde ikke soya basert yoghurt så da blir det ikke nan brød i dag, men mindre fluffy southern biscuites;)
Indisk karrisuppe
ærlig lånt fra VG
Du trenger:
2 bryststykker av kylling
2 løk
1 fedd hvitløk
2 ts karri
1/2 ts gurkemeie
1/2 ts koriander
1/8 ts kajennepepper (jeg hadde ikke dette så jeg brukte litt pepper og chilli)
2 ss mel (Her er fin mix brukt, men bruk gjerne noe annet)
1 liter hønsebuljong
saft av 1/2 sitron
3/4 dl kokt ris
2 løk
1 fedd hvitløk
2 ts karri
1/2 ts gurkemeie
1/2 ts koriander
1/8 ts kajennepepper (jeg hadde ikke dette så jeg brukte litt pepper og chilli)
2 ss mel (Her er fin mix brukt, men bruk gjerne noe annet)
1 liter hønsebuljong
saft av 1/2 sitron
3/4 dl kokt ris
Slik gjør du:
1.Kylllingkjøttet deles i tynne strimer, men løk og hvitløk hakkes fint. Legg i varm stekepanne med olje. Ha over karri. Surr dette i olje til løken blir blank.
2. Tilsett resten av krydderet og strø på melet over løk og kylling.
3. Spe med buljongvannet og la suppen koke i 6-8 minutter.
Tilsett sitron etter smak og ha i risen like før servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)