Håper det smaker!
Min søster kommer snart, men vi har allerede begynt å momse av kaken;)
"Skoffkak"
Du trenger:
10 dl vaniljesaus ( Laget av alpro soya melk og vaniljepose pulver)
200 gram smør (Melkefritt selvfølgelig)
600 gram sukker
700 gram mel (fin semper)
2 ts vaniljesukker (hjemmelaget)
4-5 ts bakepulver
Kanel og sukker til strø. (ca 5ss sukker til 2 ts kanel)
Sånn gjør du:
Jeg lagde vaniljesausen fra pose og blandet den med alpro soya melk. Lot den stå over natta.
Jeg har prøvd forskjellig melk typer, men denne smakte mest som "vanlig" melk.
Smøret smeltes, så blandes alt i en stor bakebolle. Kle en langpanne med bakepapir.
Før den settes i ovnen strør du et lag med kanel og sukker på toppen.
Stekes i 40 - 50 min på 175 grader.
Mmm smaker godt nylaget og godt dagen etter. Frys den gjerne:)
Hei.
SvarSlettHer i huset er det egg og melk som ikke kan brukes, denne kaken så spennende ut så den skal jeg jammen prøve meg på.
Takk for at du deler .)
Bare hyggelig. Koselig med kommentarer:)
SvarSlett