fredag 27. juli 2012

Karrikylling i lefser

Tilbake til bloggingen etter en uke i Tyrkia. Med varme grader opp i 39 grader var det deilig å få all inclusive og slippe å tenke på matlaging. Men nå er vi i gang igjen. Deilig det å. Handlet inn på rema 1000 i dag kylling, nakkekoteletter og laks. Selfølgelig måtte jeg også kjøpe inn litt pølser. Masse grønnsaker og egg og bacon. Men hva skulle jeg lage først?? Kylling i tortillalefse ble det i dag, oppskrift hentet fra rema's hefte. Forandret litt på oppskriften, men ikke mye. Det var greit å ha en plass å starte. Rask gikk det å.



Karrikylling i lefse.




Du trenger:

til salaten:
1 Isberg salat
2 Tomat
1 Løk
Olivenolje
salt og pepper

Kylling filet 600g
1 ts karri
2 ss olivenolje

Gresk youghurt
1 fedd hvitløk
salt og pepper

1/2 Agurk
2 tomat
litt persille
En slunk olivenolje
salt og pepper

Tortillalefser (oppskrift på glutenfri tortilla finner du her:)

Varm opp oven på 180 grader varmluft. Ha fileene i en ovnfast form, ha på olivenolje og karri, pass på at du får på begge sider. Sett i ovnen  når den er varm. ca 15 min. Del den tykkeste biten i to for å se at den er gjennomstekt. La den hvile i 5 min før du deler den i mindre biter.

Ordne dressingen. Hakk feddet i små biter, ha i ca 3 dl youghurt. Bland i salt og pepper.

Så ordner du salaten, skjær alt i små biter. Ha over olje, salt og pepper.

Salat nr to var en variant som jeg spiste mye av i Tyrkia, enkel men kjempe god. Her skjærer du alt i terninger. Her over litt olivenolje og litt salt og pepper, men persille etter smak.

Varm opp tortillalefsene, vi varmet de i micro'n. For oss med cøøliaki ble det i dag servert med kjøpte cibatta.

Nydelig god og enkelt.( Restene av kyllingen blir til salat i morgen.)



Bon appetitt. Og fortsatt god sommer:)

Her finner du heftet:rema 1000

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)