Karrikylling i lefse.
Du trenger:
til salaten:
1 Isberg salat
2 Tomat
1 Løk
Olivenolje
salt og pepper
Kylling filet 600g
1 ts karri
2 ss olivenolje
Gresk youghurt
1 fedd hvitløk
salt og pepper
1/2 Agurk
2 tomat
litt persille
En slunk olivenolje
salt og pepper
Tortillalefser (oppskrift på glutenfri tortilla finner du her:)
Varm opp oven på 180 grader varmluft. Ha fileene i en ovnfast form, ha på olivenolje og karri, pass på at du får på begge sider. Sett i ovnen når den er varm. ca 15 min. Del den tykkeste biten i to for å se at den er gjennomstekt. La den hvile i 5 min før du deler den i mindre biter.
Ordne dressingen. Hakk feddet i små biter, ha i ca 3 dl youghurt. Bland i salt og pepper.
Så ordner du salaten, skjær alt i små biter. Ha over olje, salt og pepper.
Salat nr to var en variant som jeg spiste mye av i Tyrkia, enkel men kjempe god. Her skjærer du alt i terninger. Her over litt olivenolje og litt salt og pepper, men persille etter smak.
Varm opp tortillalefsene, vi varmet de i micro'n. For oss med cøøliaki ble det i dag servert med kjøpte cibatta.
Nydelig god og enkelt.( Restene av kyllingen blir til salat i morgen.)
Bon appetitt. Og fortsatt god sommer:)
Her finner du heftet:rema 1000
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)