Chocolate chip cookies
Du trenger:
1 dl brunt sukker
1/2 dl sukker
11/2 dl olje (jeg brukte solsikke)
1 ts bakepulver
0,75 dl soyamelk
2 ts vaniljesukker
1/2 ts salt
4 dl toro fin kakemiks
50g sjokolade (her brukte jeg uten melk)
Slik gjør du:
Først blander du olje, sukker og melken til det blir tykt flytende. Ha så i vaniljesukker, så bakepulver og salt. Deretter melet. Til sist blander du inn sjokoladen.
Jeg formet alt til en pølse og skar av stykker og trykte de lett utover. Mine ble veldig faste og fløt ikke utover.
Stekte de ca.8-10 min på 175 grader og lot de avkjøle på rist. Likte de best de som ble tynnest, de som var litt tykkere kunne ha vært stekt litt lengre.
hei!
SvarSlettHAr flere oppskrifter på gluten- og melkefrie cookies på min blogg om du ønsker fler - bare å se!
Takk for tipset. Værste er å finne gode oppskrifter uten egg:) Men tar gjerne imot tips:))
SvarSlettDette er de beste glutenfrie cookiesene jeg noen gang har smakt!! takk for oppskrift!! :)
SvarSlett