Sprø utenpå og myk inni. Jeg digger det. Så da barna ville ha pizza, ville jeg ha dette. Og dette lager jeg gjerne igjen. Kan godt bytte ut kyllingen med hvit fisk. Samme fremgangs måte.
Smaken på brødraspet bestemmer du selv. Finn din egen favoritt. Bruk gjerne favoritt krydret ditt og kos deg.
Kylling filet kledd med brødrasp og potetgull
Du trenger:
Kylling filet
egg
mel (Jeg brukte toro fin kakemiks)
*brødrasp
*chili (1/4 hakket)
*potetgull (kims salt)
*smør (1-2 ss melange ute melk og salt)
*krydder
Slik gjør du:
Skjær kyllingen i tynne fileter og tørk de med kjøkkenpapir.
Ordne raspet. Kjør sammen raspet til det er blandet med smør og krydder. Ha på fat.
dupp først i mel, så egg og tilslutt brødrasp blandingen. |
Server med salat og ris.
Mmm dette smakte.
Jeg har en som ikke tåler egg/melk så jeg bruker griljermel + ønsket krydder som er miks og ruller kyllingfiletene rett i blandingen. Kyllingene er fuktige og trekker godt til seg brødmiksen. Skjærer filetene i litt tynnere stykker for å enklere steke :)
SvarSlett