Enda mere snoking rundt på internettet for å finne flere måter å utnytte kantarellen min. Den siste posjonen gikk til denne retten. "Kantarellsnadder." For kantarellen har blitt en kjærkommen ingrediens de seneste ukene, tenk at jeg ikke fikk øynene opp for denne herligheten før i fjor!
Skogens gull et velfortjent navn for kantarellen.
Denne retten er et syn for både øyet og magen. Prøv den du og da vel:)
Gå hit for å komme dit jeg fant oppskriften. Enestående mat er en blogg som absolutt er verdt et besøk. Trykk på koblingen over på hit så kommer du dit:)
Kantarellsnadder
Du trenger:
(2 store porsjon)
200 g kantareller, grovhakket
1 løk, grovhakket, (rød-, gul-, vår- eller salatløk)
2 fedd hvitløk, finhakket
4 skiver godt brød
Ruccolasalat (kan sløyfes)
200 g svinekjøtt, i strimler
10 sukkererter, i strimler
(Mango, i strimler eller biter)
Smør til steking
Balsamicosirup
Salt og pepper
Slik gjør du:
Hiv litt smør i panna og fres kantareller, hvitløk og løk på middels sterk varme. La det steke noen minutter. Sett til sides.
Stek så brødskivene med litt smør, og legg de på en tallerken. Fordel ruccola over skivene, og ha over soppblandingen.
Stek til sist det strimlet svinekjøttet til de er gjennomstekte. Ikke rør for mye, da du vil ha de stekt. Er du usikre på om de er stekt deler du et av kjøttbitene i to. Legg kjøttet over soppen.
Pynt med skrå skjærte råe sukkererter og oppskåret mango. Ha over noen dråper med balsamicosirup og gaffel i vei. Server gjerne med et god rødvin i glasset. Nyt høsten:)
Så gøy at du likte oppskriften så godt at du la den ut på siden din..
SvarSlettTror kanskje du glemte å linke til meg i teksten. Fant i alle fall ikke noe link, jeg...
AC :-)
Stod kanskje ikke så klart, la til ekstra tekst nå:D
SvarSlett