"Eple- og hasselnøtt cup cakes."
Du trenger:
75 g maltte hasselnøtter
175g melis
75g mel, her brukte jeg låg protein mix fra semper
125g lettpiskede eggehviter
175g brunet smør (Her brukte jeg blå soft flora)
2 skrellte epler i skiver
Bland alt til røra i rekkefølge, legg massen i smurte små muffinsformer, fyll halveis opp.
Legg på epleskivene som trykkes litt nedi.
Stek på 180 grader i 10 - 15 min. Jeg måtte ha mine i 20 - 25 min.
De var veldig god på smak, ikkeså alt for søte, men lett vanedannede.
Neste gang skal jeg smøre litt karamel saus over eller litt lønnesirup slik at de glinser litt.
Enkle å lage og spennende å prøve noe nytt.
Bon appetitt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)