onsdag 10. august 2011

Mûsli

Glutenfri mûsli har jeg ikke helt hatt sansen for, de har vært smaksløse. Så datt jeg over en side hvor de hadde laget pûsli http://www.pickles.no/pusli/. Men den trengt litt forandring for å bli glutenfri. Så her kommer min verson.









Det tørre:

375g glutenfri havregryn
50g sesamfrø
50g solsikkefrø
50g linfrø
75g cashew nøtter (usaltet)
1 ts vaniljesukker
litt salt

Det våte:
1 stoooor skje med honning
0,5 dl rapsolje eller mais olje


Resten:
75g tørket bananer
125g rosiner

Legg det tørre i en liten langpanne
Varm olje og honningen til den blir flytende. Varmes forsiktig, honningen skal ikke skumme.

Hell blandingen over det tørre og rør godt sammen. Stek i 25 - 30 minutter. Rør godt om en tre-fire ganger i løpet av steketiden. Blandingen skal bli lett gylden. Ta den ut og la den stå til den er kald. Så putter du oppi bananchips og rosiner.



Bilde kommer.

175 grader i ca 30 min. Rør i 3 - 4 ganger i løpe av tide.

Kjempe godt og enkelt. Denne oppskriften ble til to matbokser og et glass. Anbefaler å lage

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)