Glutenfri mûsli har jeg ikke helt hatt sansen for, de har vært smaksløse. Så datt jeg over en side hvor de hadde laget pûsli http://www.pickles.no/pusli/. Men den trengt litt forandring for å bli glutenfri. Så her kommer min verson.
Det tørre:
375g glutenfri havregryn
50g sesamfrø
50g solsikkefrø
50g linfrø
75g cashew nøtter (usaltet)
1 ts vaniljesukker
litt salt
Det våte:
1 stoooor skje med honning
0,5 dl rapsolje eller mais olje
Resten:
75g tørket bananer
125g rosiner
Legg det tørre i en liten langpanne
Varm olje og honningen til den blir flytende. Varmes forsiktig, honningen skal ikke skumme.
Hell blandingen over det tørre og rør godt sammen. Stek i 25 - 30 minutter. Rør godt om en tre-fire ganger i løpet av steketiden. Blandingen skal bli lett gylden. Ta den ut og la den stå til den er kald. Så putter du oppi bananchips og rosiner.
Bilde kommer.
175 grader i ca 30 min. Rør i 3 - 4 ganger i løpe av tide.
Kjempe godt og enkelt. Denne oppskriften ble til to matbokser og et glass. Anbefaler å lage
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)