Da kom pizza dagen igjen uten ruccola, skulle da heller ikke være det vist du hadde lest oppskriften så hadde du vist det kjære!!:)) ja sikkert, hvis du brukt bare en oppskift ja.( blanding og shake shake shake et voila Mona style). Oppskriften ble funnet hos Trine: http://trinesmatblogg.no/2011/08/hvit-pizza-med-skinke-mozzarella-blamuggost-og-pinjekjerner/
Dette er min pizzadeigoppskrift:
1 pk semper mix
1 pk gjær
3,3 dl vann
litt salt
litt sukker
Heves ca en halv time. Syns du deigen blir for klissete har du den mellom to bakepapir og kjevler i vei. Dette blir to stk 30 cm pizza. Stekes på 250 grader til du synes pizza'n har fått fin stekeskorpe og osten har fått litt farge. Ser det litt ann.
Vel oppskriften var som følger for saus og garnityr:
Pizza saus:
*3-4 ss rømme eller creme fraiche
* chili, finhakket
* hvitløk, finhakket
* friske krydderurter, finhakket
* Salt og pepper
Garnityr:
*Cherrytomater, i skiver
*1 mozzarella, i skiver
*ca 50 gram parmaskinke
*1/2 Selbu Blå (eller annen blåmuggost), i skiver
* en neve pinjekjerner
* Friske krydderurter, finhakket
Men jeg brukte min glutenfrie oppskrift. Men brukte 250grader:)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)