lørdag 23. mars 2013

Spiselige blomster

 

Sjokolade mousse uten melk egg og gluten.

 
Du trenger:
 
10 stk sitron wafer bits, semper (glutenfrie)
1 stk planmill sjokolade (uten melk)
2 ss sukker
2 ss bakekakao
1-2 ts vaniljesukker
1 pk alpro soya air and creamy (miksbar melkefri fløte)
Mynte plante
 
Slik gjør du:
Miks kremen med sukker/vaniljesukker. Ha i smeltet sjokolade 1/2 plate. Mikses og has i serveringsglass. (ble 6 stk vinglass) Sett i kjøleskap.
 
Ha tre biter sjokolade, kjeks og 2ss bakekakao i en Food prosessor, kjør sammen til det blir som "jord." Ta en stilk av mynte planten til hvert glass og ha "jord" blandingen over.  Din lille spire er klar til servering.
 
Kom over denne lille saken på et blogg innlegg, men mistet adressen da jeg jaktet på hoved kilden og den kom vist fra Martha Stewart, men blogg innlegget nevnte også disse søte skjeene.
 
Oppskriften er ikke lik Martha Stewart, den fikk jeg hos Veganeren, en siden jeg varmt anbefaler for deg som ikke skal ha melk eller egg av ulike grunner. Og oppskriftene kan enkelt gjøres glutenfrie.
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)