onsdag 31. juli 2013

Grill salaten? Klart du kan!!

Grille grille grille!! Å nå er endelig sommerværet over oss og vår utslitte grill får jaggu kjørt seg. Vanligvis serveres salaten ved siden av kald, men etter å ha sett på oppskrifter fra godt.no fant jeg ut at jeg ville prøve å grille salaten. Og vet du hva, dette gjør jeg gjerne igjen!! Nydelig godt og anbefales virkelig! Nå ble ikke bildet mitt noe særlig å skryte av, men det bør ikke hindre deg i å prøve. En virkelig inne tier. I den originale oppskriften var det brukt litt andre ingredienser, men her har vi tilpasset våre allergier og hva vi hadde av ingredienser.



Du trenger:
Hjertesalat
Bacon
Jordbær
Pinjekjerner ristet
En halv mango
Honning
Olivenolje
Salt
Soya yoghurt naturell
Slik gjør du:
Del salaten i fire og dynk den i litt olivenolje og ha over litt salt, gjerne Maldon salt hvis du har.
Lag en dressing av yoghurten sammen med honningen, og litt salt.
Fordel mangobiter og jordbær over fatet.
Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne, og så steker du du bacon skiver. Husk å ta ut pinjekjernene først.
Så når resten av maten er ferdig legger du salaten på grillen i ca 30 sekunder. Pass på at den ikke blir for svart, den skal bare ha så vidt litt farge.
Anrett salaten på fatet og pynt med bacon og pinjekjerner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)