Pizzavaffel eller vaffelpizza
Du trenger:
- 5 dl kaldt vann
- 4 dl melk (bruker soyamelk men du kan godt bruke vanlig hvis det tåles i dag brukte jeg vanlig melk)
- 7 el. 8 dl mel (glutenfritt selvfølgelig, her brukt toro glutenfri kakemiks)
- 2 ts salt
- 3 ts bakepulver
- 2 dl smeltet smør (melkefri margarin som alltid her)
- Strimlet ost og skinke (her hadde jeg i det som var igjen så litt usikker på dl. Husk ikke alle tåler ost!! Men har su lactoseintoleranse kan du tåle det.)
- 2-3 ts oregano
- 2-3 ts basilikum (her brukte jeg tørket)
- (Hvis tåles kan du ha i 1-2 ts med tomat purre)
Slik gjør du:
Bland det våte sammen, så mel sammen med bakepulver. Rør godt slik at røra blir klumpfri. Smelt smør og la røra hvile i ca 30 min mens smøret blir avkjølet. Ha så i krydder, ost og skinke. Bland sammen og du er klar til å steke. Mmmm serverte dette til barna som var ute i dag og fikk masse skryt. Dette måtte lages igjen. Enkel og grei lunsj servert ut i det fri.
Spennende!Tror du disse er gode som matpakke?
SvarSlettUsikker da de her blir spist med en gang. Tåles egg holder de seg myke lengre😉 Men pakk de inn i plastikk så tror jeg nok det går.
Slett