Oppskriften på muffinsene kommer her:
320g mel
260g sukker
3ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
6ss kakopulver
130g smeltet smør
3 dl melk.
250c i 10- 12 min, litt ettersom hvordan ovn du har. Helt grei oppskrift.
White chocolate frosting:
200 g hvit sjokolade
200 g kremost naturell
2 00 g smør
2 ss vaniljesukker
5 dl melis
1. Smelt sjokoladen i vannbad. Hvit sjokolade tar ofte litt lengre tid å smelte enn vanlig sjokolade så ikke ha det travelt. Rør godt i sjokoladen innimellom og ikke la den bli for varm, da klumper den seg
2. Pisk smør, kremost og vaniljesukker og tilsett sjokoladen.
3. Til slutt sikter du melisen oppi og mikser i 1-2 minutter.
4. Sett kremen i kjøleskapet i noen timer for perfekt konsistens.
Smørkremen halverte jeg og farget med wilton royal blue. Skal bare til litt farge:)
Oppskriften på kremen er hentet fra Villaperlesukker.no:))
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)