lørdag 12. mai 2012

Hjemmelaget sprøstekt løk


6 stk sjalottløk, tynt skivet
2,5 dl vegetabilsk olje


Gjennbruk av barneglass ble det også gitt.

Fremgangsmåte:
Kutt sjalottløken i tynne skiver som er like tykke. Varm oljen i en panne og ha i løken. Stek sakte til den er brun og sprø. Ca 5-10 minutter. Kraften skal være kokt ut av løken.
Tørk løken på papir. Denne løken kan oppbevares i mange uker til annet bruk. Ha i en tørr tett boks.
oppskrift fra http://www.matoppskrift.no/oppskrift/Spr%C3%B8stekt-sjalottl%C3%B8k


Ble godt stekt, nesten brent:) Ta det opp litt før neste gang;))

Gjennbruk er greit når du får babyglasset til bli helt tett.
http://babadut.dk/produkter/9-alle-produkter/303-laag-til-frugtmos---babymad-/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)