tirsdag 1. mai 2012

Bruschetta

Bruschetta

4 porsjoner






Ingredienser:
4 skiver brød, gjerne loff. (Bedre hvis det er litt "gammelt" brød.) Jeg brukte chibatta.
1 båt hvitløk
4 ss olivenolje til pensling
2 ss olivenolje

16 stk cherrytomat eller to store tomater
2 ts grovt salt
¼ potte frisk basilikum
1 fedd hvitløk
pepper
1/2 løk, smaker best med rød løk.

Fremgangsmåte:
Del hvitløksbåten i to og gni dem over brødskivene.
Pensle brødskivene med olivenolje på begge sider. Grill dem til de har fått en gylden stekeskorpe.
Eller du kan ha olje i panna og legge brødene oppi. Og ha gni hvitløk over når brødskiva er varm. Pass på at du ikke har for høy varme på for da kan den fort bli svart:(

Bland sammen tomat med basilikum, en halv løk, litt olivenolje, litt hvitløk og smak til med salt og pepper.

Server gjerne som en forrett. Ha gjerne spekemat ved siden av.

Bildet kommer så snart "middagen" er ferdig;)

Bon appetitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)