onsdag 31. oktober 2012

Pollo alla Diavola

Dagens middags tips ble nok en gang funnet hos rema 1000s middags tips. Det er så godt å få laget maten fra grunnen av, pose mat savnes ikke lengre. Denne oppskriften falt i smak for både store og små. Til de minste hadde jeg kun brødrasp i blandet litt salt, da jeg var redd kajennepepper ble litt sterkt for de. Lille gutt lurte på om vi ikke kunne ha dette i morgen også... Blir nok ikke i morgen, men kommer garantert på bordet hos oss igjen. En djevelsk kylling rett som jeg syntes passet godt til halloween.
Håper dere alle har hatt en kjempe koselig halloween kveld uansett om du liker halloween eller ikke.
 
 
 

Pollo alla Diavola

Du trenger:
 
 
3 ss olivenolje
1,5 dl brødrasp
3ts kajennepepper
1ss smør (blå soft)
400 g poteter
1 pk med kylling filet (5 fileter)
200 g champingon
1 pk baby spinat
1 stk sitron
salt og pepper
paprika pulver
Slik gjør du:
 
Kok potetene. Slå av vannet og bland inn olivenolje salt og pepper. Ha i sitroner. Pynt med litt koriander.
 
Del opp kylling fileter i tynne skiver. Ha over olivenolje.
 
Bland brødrasp, salt, paprika og kajennepepper. Dypp kyllingene i raspet og stek på medium varme.


La kyllingfiletene hvile mens du steker soppen gylden. Ha soppen tilside.


Ha i litt smør i panna og ha i den vasket spinaten. Når den faller sammen tar du den fra varmen og har i soppen. Krydre med salt og pepper.

 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)