tirsdag 9. oktober 2012

Feststemt iskjeks

Hvordan "freshe"opp iskjeksen? Is er alltid en slager som barna liker, voksne også for den slags skyld. Men hvordan gjøre de litt mere feststemt? Med sjokolade selvfølgelig.

 

Feststemt iskjeks


Du trenger:
sjokolade til smelting (vi hadde melkefri)
kakestrøssel
Iskjeks (Disse var med gluten, kjøpt på Rema)
 
 
Slik gjør du:
 
Iskjeksen duppes i smeltet sjokolade og drysset strø over. Ha de på et bakepapirkledd bakebrett og la de tørke litt. Ha de så en liten stund i kjøleskap og vips kjempe lekre isskjeks:)
 
 

Her ordner isdamene seg klare med et IKKE RØR skilt.
Sjokoladeisen er toffoline (eller noe i den dur, melkefri)
 
 
 
Mmmm etter litt venting ble det endelig is:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)