torsdag 18. oktober 2012

Glutenfri chapati

Til indisk mat trenger man indisk tilbehør. Her har du ei oppskrift på glutenfrie chapati. Smaker godt til suppe. I India bruker de de til å spise linse- og grønsaksretter med.
Har ikke postet så mye i det siste. Har vært helt på felgen, men håper jeg kommer meg litt i dagene som kommer. Disse var enkle å lage å smakte godt.



Glutenfri chapati



Du trenger:
1 pk Toro fin glutenfri (siktet)
2 ss soyaolje eller helst ghee
2  dl vann ++
1 ts salt

Slik gjør du:
Bland mel, ghee, vann og salt.

Kna deigen godt i 10-15 minutter. Ha på mere vann hvis deigen blir for tørr.
Dekk deigen og la den hvile i ca 20 minutter.

Del deigen i 12-15 deler og form dem til boller. Kjevl dem ut til de blir ca 1 mm tykke.

Varm en stekepanne og stek chapatiene i ett minutt på hver side til de er pent brune.
Server chapati til grønnsak- og kjøttretter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)