søndag 7. august 2011

Kålruletter med tyttebær og ristede nøtter.

Nok en gang ble bladet "Spis bedre" tatt frem. Gamle blad som stadig blir tatt frem:) DEnne gangen ble det kålruletter derifra som ble dagens middag:))








1 lite kålhodet
400g medisterfarse
1 ss margarin
1ts +1/4 ts salt
1 krm pepper
50g valnøtter (Denne gangen skiftet ut med pinjekjerner)
60g tyttebær eller syltetøy

1. Sett ovnen på 200g
2. Fjern de ytterste grove kålbladene. Ta 8 kålblader av stilken. Skjær bort den tykkeste"strengen" på kålbladene. Kok bladene i ca. 1 min i lettsaltet vann. Avkjøl bladene umiddelbart i en bolle med kaldt vann, la dem renne godt av.
3. Legg to og to blader sammen slik at de overlapper hverandre. Legg 100g farse på hvert blad og rull bladene sammen til en "sigar" Legg kålrullettene tett sammen i en ildfast form.
4. Bak rullettene midt i ovnen i ca. 30 min.
5. Rist valnøtter i en tørr varm stekepanne sammen med 1/4 ts salt.
6. Server kålrulettene med tyttebær og ristede nøtter.

I tillegg hadde jeg litt gulrøtter og litt purreløk for litt ekstra farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)