Kakao på pinne
pinner
isbit holder
Perfekt å gi bort i julegaver. Gi gjerne bort med en foklaring på hvordan det skal brukes. Har du en kjekk kopp kan du gi bort den i samme slengen.
Da skal vi over til en konfekt jeg elsket da jeg var liten, spørsmålet er om den blir like god nå? Sjokoladen jeg har valgt har et høyt kakao innhold og står at den kun kan inneholde spor av melk og gluten så vi prøver. Med to bursdager rett før jul kan det være greit å fylle opp eskene med minst 7 slag. Kjøp de bitte små aluminiumsformer og sett i gang. Husk det er lov å smake og baksten smaker aller best rett før jul:))
Issjokolade
Du trenger:
250 gram sjokolade (jeg brukte en uten melk, mørk sjokolade)
150g delfiafett
2ss melis
Slik gjør du:
Smelt matfettet på svak varme (helst over vannbad) og knekk sjokoladen i biter og ha i melis, smeltes ved lav varme. Blandingen røres helt jevn. Konfektformene settes på et brett som passer i kjøleskapet. Formene fylles med en spiseskje.Settes i kjøleskap til sjokoladen har stivnet helt.
Oppbevares i kjøleskap.
Måtte stoppe gjengen da det var kun igjen en liten bit, ville gjerne se om den ble like saftig dagen etter som karamellkaken:) |