Har i den senere tid hatt datatrøbbel og ikke lagt ut noen oppskrifter. Det er blitt prøvd mye rart noe godt, noe gammelt og noe man helst vil glemme. Er vel slik for alle inni mellom, men gi ikke opp!!
Hadde i dag disse gode matmuffinsene til middagssuppa vår og disse vil jeg mer enn gjerne dele med dere.
Denne oppskriften har jeg funnet i bladet "Coop medlem" fra april 2012, men gjort den gluten og melkefri, slik at sånne som oss kan nyte godt av de likevel. Ja jeg gjemmer på mye rart når det gjelder oppskrifter:)
Bilde kommer
Ost- og skinkemuffins
Du trenger:
4 dl lys toro
1ss olje
1 1/2 ts bakepulver
4 dl soyamelk blandet med ca 1 ss eplesider edikk
1ss fiberhusk
Fyll:
100 g skinke
1 vårløk
(100g ost hvis det tåles, hadde det i for de som tålte det, men da til slutt)
30g soltørkede tomater
2 ss bladpersille
Slik gjør du:
Ovnen settes på 200g. Melken blandes med edikken og den lar du stå i ca 5 minutter.
Bland mel, olje, bakepulver, og soyamelken. Ha i fiberhusken og bland inn skinke, hakket vårløk, hakket bladpersille og soltørkede tomater. Fordel i former.
Tåler noen ost kan du ha i revet ost i resten av deigen. Ha i store muffinsformer og stek i 30-45 min. Avkjøl på rist.
I oppskriften står det 25-30 min. 35 min ble for lite i min ovn, så derfor har jeg satt opp steketiden.
Nyt:) Husk å merke hvor du setter de uten ost, slik at de ikke blandes.