Kantarellsuppe
Du trenger:
2 stk sjarlottløk
200g kantareller
6 dl kylling buljong
1,5 dl soya matføte
litt sitron
salt og pepper
margarin uten salt og melk
2ts maisenna
3 sukkererter
(en god olivenolje, kan ringle over tilslutt)
Slik gjør du:
Rengjør kantarellene med en liten kost, og skjær bort det som har blitt stygt. Del den i mindre biter og hakk løken i småbiter. Dette stekes med margarin til væsken i soppen er fordampet.
Ha så i buljong og fløte. La det små koke i 10 min.
Bland maisenna med litt vann, kok opp suppa og la den små koke noen minutter for å få bort mel smaken.
Ta ut litt av kantarellene , så bruker du stavmikseren på resten av suppa. Kok opp smak til med sitron, salt og pepper. Øs opp i suppeboller og pynt med sopp og sukkererter skjært på skrå.
Server gjerne med et godt brød til. Dette var kjempe godt og lages igjen!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)