I dag får du den enkle oppskriften som står å finne på baksiden av posen, nemelig;
Italiensk poleta med tomatsalat
Du trenger:
7,4 dl vann+ buljong
1,5 dl polenta (grovmalt mais)
Til steking:
olje
salt
pepper
Polentapuddingen (Her skjærte jeg av 4-5 skiver til 1 person.)
Til salat:
Olivenolje
salt
pepper
1 stk vårløk
2 stk plomme tomat
Kok opp vann og buljong, ha så i polentan og visp den sammen med vannet. La det små koke i ca. 5-6 min. Ha i en f.eks brødform og avkjøl. (Her hadde jeg den på trappa, og ved -18 grader tok det 5-8 min.) Skjær av skiver og del de i to. Slik at du får trekanter.
Krydre lett med salt og pepper, stek i olivenolje til de blir lett gyldne. Server gjerne med en tomatsalat som her.
Dette var kjempe godt!! Var så godt at jeg laget meg det til middag og like så godt en runde til kveldsmat også. Nam nam nam
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)