Sider

onsdag 21. november 2012

Issjoklade

Da skal vi over til en konfekt jeg elsket da jeg var liten, spørsmålet er om den blir like god nå? Sjokoladen jeg har valgt har et høyt kakao innhold og står at den kun kan inneholde spor av melk og gluten så vi prøver. Med to bursdager rett før jul kan det være greit å fylle opp eskene med minst 7 slag. Kjøp de bitte små aluminiumsformer og sett i gang. Husk det er lov å smake og baksten smaker aller best rett før jul:))

IMG_1873

  Issjokolade

Du trenger:

250 gram sjokolade (jeg brukte en uten melk, mørk sjokolade)

150g delfiafett

2ss melis

Slik gjør du:

Smelt matfettet på svak varme (helst over vannbad) og knekk sjokoladen i biter og ha i melis, smeltes ved lav varme. Blandingen røres helt jevn. Konfektformene settes på et brett som passer i kjøleskapet. Formene fylles med en spiseskje.Settes i kjøleskap til sjokoladen har stivnet helt.

Oppbevares i kjøleskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)