2 stk. modne avocadoer (du kjenner det ved at de er litt myke i overflaten, spesielt oppe ved stilken) 2 fedd hvitløk (finhakket, helst i hvitløkspresse) 1 dl hakket løk 1 middels stor hakket tomat 2 ss finhakket chili, grønn eller rød 3 ss lime 1/4 ts salt 1/2 ts pepper |
|
Fremgangsmåte: |
Avocadoene skjæres i to. Ta ut stenene (ta vare på 1 stk sten! Forklaring på hvorfor kommer lenger ned). Ta innmaten ut av skallet og hakk/knus denne med en gaffel. Innmaten legges i en passe stor bolle, og de andre ingrediensene blandes inn. Settes i kjøleskap minst et kvarter før servering. Legg en sten oppi bollen. Dette hindrer at guacamolen får en brunlig farge slik den kan ved oppbevaring. Ble kjempe god. Bildet er uheldigvis på mobilen min, men skal få bilde når jeg finner ledningen:) |
Sider
▼
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)