Bringebær og melon salat.
(Tara Smak nr2 juni 2011)
1/4 vannmelon
1/4 honningmelon
(1/4 galiamelon)
125 g salat
125g bringebær
Bringebærdressing:
100g bringebær (idag brukte jeg syltetøy)
1 lime, skal pluss 1 ss presset saft.
1/2 ts salt
1 chili, reset og finhakket
nymalt svart pepper
1 ss honning
1 ss olivenolje
2ss vann
1. skjær melonene fra skallet, fjern kjernene og skjær kjøttet i ca. 2 cm store terninger. Bland med salat og bringebær.
2. Dressing: Brukstavmikser i bringebæreneog press dem gjennom en sil.skyll lime godt og riv det grønne skallet. Tilsett skall og 1 ss limesaft pluss de øvrige ingrediensene. Bland alt godt sammen og la det stå til servering.
3. Drypp 1/3 av dressingen over salaten før servering, resten serveres ved siden av.
Ovnsbakte poteter:)
Skjær opp 6-7 poteter i skiver ha de i stor formen til ovnen.
Krydre med salt og pepper
Ha over litt olivenolje.
Sett i ovnen på 200 grader til poteten er ferdig. (ca.20-30 min) Varierer litt fra hvilken potet type du bruker.
Sommerens første middag i det fri:)
Marinaden jeg brukte til nakkekotelettene.
Så nå er det bare å vente på neste mulige grill dag:)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)