Sider

onsdag 10. august 2011

Mûsli

Glutenfri mûsli har jeg ikke helt hatt sansen for, de har vært smaksløse. Så datt jeg over en side hvor de hadde laget pûsli http://www.pickles.no/pusli/. Men den trengt litt forandring for å bli glutenfri. Så her kommer min verson.









Det tørre:

375g glutenfri havregryn
50g sesamfrø
50g solsikkefrø
50g linfrø
75g cashew nøtter (usaltet)
1 ts vaniljesukker
litt salt

Det våte:
1 stoooor skje med honning
0,5 dl rapsolje eller mais olje


Resten:
75g tørket bananer
125g rosiner

Legg det tørre i en liten langpanne
Varm olje og honningen til den blir flytende. Varmes forsiktig, honningen skal ikke skumme.

Hell blandingen over det tørre og rør godt sammen. Stek i 25 - 30 minutter. Rør godt om en tre-fire ganger i løpet av steketiden. Blandingen skal bli lett gylden. Ta den ut og la den stå til den er kald. Så putter du oppi bananchips og rosiner.



Bilde kommer.

175 grader i ca 30 min. Rør i 3 - 4 ganger i løpe av tide.

Kjempe godt og enkelt. Denne oppskriften ble til to matbokser og et glass. Anbefaler å lage

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)