tag:blogger.com,1999:blog-448686852235987110.post3309467501652590219..comments2023-12-19T12:01:51.893+01:00Comments on Mona's kjøkken, for det meste uten gluten, melk og egg: Hjemmelaget fiskebollerMona Kristin Kolberghttp://www.blogger.com/profile/06948249068500426287noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-448686852235987110.post-30659207917846196832017-01-08T11:21:58.413+01:002017-01-08T11:21:58.413+01:00Jo jeg hadde litt ekstra med potetmel,men jeg er e...Jo jeg hadde litt ekstra med potetmel,men jeg er enig at hyse og torsk er best,helst fersk da.Godt nytt år.Men seikakee ble vedig brae.Guttormhttps://www.blogger.com/profile/11889098961895754393noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-448686852235987110.post-76961432192938259582017-01-06T12:16:45.459+01:002017-01-06T12:16:45.459+01:00Så bra da😊 Har vært litt lite aktivitet her etter...Så bra da😊 Har vært litt lite aktivitet her etter jeg fikk problemer med opplastninger av bilder. Mona Kristin Kolberghttps://www.blogger.com/profile/06948249068500426287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-448686852235987110.post-15321737643999933672017-01-06T08:37:30.990+01:002017-01-06T08:37:30.990+01:00Utrolig bra blogg dette. Men jeg brukte kun frosse...Utrolig bra blogg dette. Men jeg brukte kun frossen fisk til seikakene og de ble perfekte. Siden jeg får fisk billig og har jobbet med fiskeforedling før.Men så lager jeg mat til min sønn som ikke tåler egg og melk. Si dine oppsrifter er midt i blinkenGuttormhttps://www.blogger.com/profile/11889098961895754393noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-448686852235987110.post-30101747810988645062014-12-06T01:08:38.673+01:002014-12-06T01:08:38.673+01:00hei Julie. Da blir fisken så vassen og den holder ...hei Julie. Da blir fisken så vassen og den holder ikke like godt på formen. Kan være heldig, men anbefales ikke. (Har prøvd) mvh, MonaMona Kristin Kolberghttps://www.blogger.com/profile/06948249068500426287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-448686852235987110.post-64852866671652870622014-12-05T18:00:51.871+01:002014-12-05T18:00:51.871+01:00Hei, hvorfor må ikke fisken ha vært fryst? MVH Jul...Hei, hvorfor må ikke fisken ha vært fryst? MVH JulieAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-448686852235987110.post-51439476845716775462013-09-03T08:44:32.214+02:002013-09-03T08:44:32.214+02:00Hei Kine. Du kan prøve rismelk, men den er mere fl...Hei Kine. Du kan prøve rismelk, men den er mere flytende. Tåles erlet? Risfløte har jeg ikke vært borti. Må nesten prøve seg litt frem, umulig er det ikke;) Men blir kanskje fyldigere i smak med fløten i forhold til melk?Mona Kristin Kolberghttps://www.blogger.com/profile/06948249068500426287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-448686852235987110.post-75503085208595633682013-09-02T21:54:56.768+02:002013-09-02T21:54:56.768+02:00Her tåles ikke soya, Hvordan tror du det blir å br...Her tåles ikke soya, Hvordan tror du det blir å bruke rismelk/fløte ?<br /><br />MVH Kine E KAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-448686852235987110.post-82811300136946464992012-10-04T20:38:19.796+02:002012-10-04T20:38:19.796+02:00Så flott at du liker bloggen min.
Det skjønner jeg...Så flott at du liker bloggen min.<br />Det skjønner jeg godt. Har vært en berg og dalbane for meg å, men ikke gi opp! Det finnes masse godt for oss også:) Selv om det er litt mer arbeid, er det helt klart verdt det. Ja til god mat og en god mage;) <br />Er det noe du lurer på må du bare spørre, så skal jeg hjelpe med det jeg får til.Mona Kristin Kolberghttps://www.blogger.com/profile/06948249068500426287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-448686852235987110.post-33997806976480464022012-10-04T20:32:35.244+02:002012-10-04T20:32:35.244+02:00Jeg har nettopp fått beskjed om å prøve meg på et ...Jeg har nettopp fått beskjed om å prøve meg på et kosthold uten melk og egg, og jeg priser meg LYKKELIG over å ha kommet over bloggen din!! Mye inspirasjon, kjenner man ikke helt ser lyset i tunnelen de første ukene. :)Anettehttps://www.blogger.com/profile/01156603364326864166noreply@blogger.com